Våra sponsorer/Samarbetspartners

 

Macavalo veterinär för Häst Hund och Katt

Jag heter Carolina Leijonflycht och djur har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag växte upp med hundar och katter och har genom åren fött upp både valpar och kattungar.

Jag började tidigt med hästar. Efter gymnasiet jobbade jag flera år som hästskötare och jag gick flera utbildningar inom hästkunskap. Jag har även jobbat i England där jag under en tid gick i lära hos Marthe Kiley-Worthington, en etolog som skrivit flera böcker om hästars beteende och välfärd. Jag jobbade även för The International League for the Protection of Horses, ILPH (numera WorldHorseWelfare) på deras gård i Skottland.

Jag läste till veterinär i 5½ år i Uppsala och är nu legitimerad veterinär.

Som veterinär är jag mån om både det fysiska och det psykiska välmåendet hos de djur jag träffar och jag försöker alltid göra veterinärbesöket så trevligt som möjligt för djuren. Det är också en anledning till att jag gör hembesök, då de flesta djur är tryggare i sin hemmiljö.

Kontaktuppgifter:

Carolina Leijonflycht

Telefon: 0705-972821

Email: carolina@macavalo.se

 

EnglunDesign Dekaler

Jag startade firman i juni 2016 och hade då en liten bänkvariant av en skärmaskin. Men det kom in många jobb och ganska snart kunde jag skaffa en större skärmaskin som tar 1.26 meter i bredd. Vilket vidgar möjligheten otroligt!
Jag driver firman som enskild firma på kvällar och helger då jag har ett 100% 3-skifts jobb i grunden. Så timmarna räcker sällan till.  :)
I familjen har vi stort djurintresse där sambon tränar 2 frieserhästar i horsemanship och dressyr. Vi har även bilarintresse då jag bygger utställningsbilar som hobby.

I firman tillverkar vi logotyper och dekaler efter kundens önskemål.
Tillverkar även inredning till hemmet i smide, och trä men även en ytbehandling till främst bilinredningar som kallas flockning. Vilket ger en känsla likt sammet.

Kontaktuppgifter

Email: englundesign@hotmail.com

Hemsida: www.facebook.com/EnglunDesign

 

 

Bli sponsor/Samarbetspartner

Vi söker sponsorer/samarbetspartner med andra inom hästbranschen såsom sadelutprovare, foderrådgivare, equiterapeut, massör, kilopraktor, equiopat, agronom med mera men även med övriga företagare som vill göra en god insats för hästar i nöd. 

Så här har vi tänkt oss, men vi är öppna för förslag! 

 

Alternativ 1 

Massören Anna ger Lucky horse rescue and training 25% rabatt på alla behandlingar. Hon bjuder även på resan hit. Anna erbjuder även de nya ägarna till räddningshästarna 25% rabatt på dom 2 första behandlingarna för just den hästen.  

Som tack får Anna reklam på våran hemsida www.luckyht.se och på våra sociala medier (i dagsläget har vi enbart Facebook). Vi kommer även sätta upp en reklamskylt i stallet så att alla besökare kan se vilka vi anlitar. Anna har även möjlighet att lämna visitkort till oss som vi kan ha i stallet som besökare kan ta av. 

 

Alternativ 2 

Kiropraktorn Kalle bor för långt bort för att kunna stödja verksamhetens hästar på plats så istället ger han alla Lucky horse rescue and trainings månadsgivare 20% rabatt på de 3 första behandlingarna.  

Som tack får Kalle reklam på våran hemsida www.luckyht.se och på våra sociala medier (i dagsläget har vi enbart Facebook). Vi kommer även sätta upp en reklamskylt i stallet så att alla besökare kan se vilka vi anlitar. Kalle har även möjlighet att lämna visitkort till oss som vi kan ha i stallet som besökare kan ta av. 

 

Alternativ 3 

Stina och Pelle driver en ridsportbutik i Stockholm. De vill båda hjälpa våran verksamhet och skickar ett par gånger om året ett paket med lite tillbehör som går åt i verksamheten. Stina och Pelle ger även oss samt alla månadsgivare 10% rabatt på första köpet! 

Som tack får Stina och Pelle reklam på våran hemsida www.luckyht.se och på våra sociala medier (i dagsläget har vi enbart Facebook). Vi kommer även sätta upp en reklamskylt i stallet så att alla besökare kan se vilka vi anlita. Stina och Pelle har även möjlighet att lämna visitkort till oss som vi kan ha i stallet som besökare kan ta av. 

 

Alternativ 4 

Lisa äger en leksaksaffär och kan således inte erbjuda oss några rabatter på tjänster eller något som gynnar hästarna. Istället vill hon hjälpa till med den ekonomiska biten och bestämmer sig för att skänka 500 kr i månaden på obestämd framtid. Dessa pengar vill hon ska gå till hästarnas veterinärvård. 

För att Lisa ska veta att pengarna faktiskt går till hästarnas veterinärvård så kommer jag att redovisa att pengarna går dit genom fakturor från veterinären samt kvitton på att räkningarna är betalda. Lisa kommer även att få ett kontoutdrag som visar att pengarna sätts in på rätt konto och sedan inte plockas ut därifrån mer än vid betalning av räkningarna. På så sätt så kan Lisa försäkra sig om att hennes bidrag går till det den är avsedd till! 

Som tack får Lisa reklam på våran hemsida www.luckyht.se och på våra sociala medier (i dagsläget har vi enbart Facebook). Vi kommer även sätta upp en reklamskylt i stallet så att alla besökare kan se vilka vi anlitar. Lisa har även möjlighet att lämna visitkort till oss som vi kan ha i stallet som besökare kan ta av. 

 

Alternativ 5 

Martin äger ett byggföretag. Han kan liksom Lisa inte erbjuda oss något som gynnar hästarna i saker eller tjänster men han väljer att skänka en engångssumma på 5000 kr som ska gå till hästarnas uppehälle. 

För att Martin ska veta att pengarna faktiskt går till hästarnas eget konto så kommer jag att redovisa att pengarna går dit genom fakturor samt kvitton. Martin kommer även att få ett kontoutdrag som visar att pengarna sätts in på rätt konto och sedan inte plockas ut därifrån om vi inte behöver köpa in nytt foder eller liknande. Detta redovisas med kvitto. På så sätt så kan Martin försäkra sig om att hans bidrag går till det den är avsedd till! 

Som tack får Martin reklam på våran hemsida www.luckyht.se och på våra sociala medier (i dagsläget har vi enbart Facebook). Vi kommer även sätta upp en reklamskylt i stallet så att alla besökare kan se vilka vi anlitar. Martin har även möjlighet att lämna visitkort till oss som vi kan ha i stallet som besökare kan ta av.  

 

Är man en av de större ekonomiska sponsorerna så kommer även dekaler att sättas upp på transporten samt bilen för mer reklam. Vi kommer även ha möjlighet att brodera eller trycka företagets loggor på bland annat schabrak med mera. 

 

Är du intresserad att starta ett samarbete med oss? Gå in på Kontakt här ovan och skicka iväg ett mejl med ämnet Samarbete och beskriv vem du är och ditt företag och hur du vill starta ett samarbete med oss!